Bivša Xbox ekskluziva, Grounded, dobija jedinstvene funkcije sa PS5 i Switch verzijama

0
44
bivsa-xbox-ekskluziva,-grounded,-dobija-jedinstvene-funkcije-sa-ps5-i-switch-verzijama

Nakon uspeha, bivša Xbox ekskluziva je od aprila dostupna i na PlayStationu i Nintendo Switchu, što je bilo obećano kao jedna od četiri početne Xbox igre koje će doći na druge sisteme. Višeplatformsko izdanje stiglo je uz prilično veliko ažuriranje. Međutim, Grounded na PS5 i Switchu sada ima nekoliko dodatnih jedinstvenih funkcija koje se ne nalaze na Xboxu.

Zakrpa 1.4.4 je sada objavljena za Grounded, donoseći pristojan broj promena i dodataka ovoj survival crafting igri, uključujući, ali ne ograničavajući se na:

  • Smanjen množilac štete koji sva stvorenja dobijaju u New Game+ za 33%
  • Smanjena upotreba procesora
  • Microsoft nalozi više nisu trajno povezani. Možete se odjaviti i prijaviti na novi Microsoft nalog onoliko puta koliko želite
  • Više ispravki grešaka i pucanja igre

Međutim, daleko najzanimljiviji dodaci su jedinstveni za konzole Sonija i Nintenda, pri čemu Nintendo sada ima podršku za gyro ciljanje, a Sony dobija zvaničnu podršku za Adaptive Trigger.

Za razliku od obe Sonijeve i Nintendove konzole, Microsoftovi Xbox kontroleri su relativno jednostavni komadi hardvera, bez savremenih funkcija kao što su napredni haptici; žiroskop; zvučnik; mikrofon i još mnogo toga. Kao takvo, uprkos razlici između sistema, ohrabrujuće je videti Xbox studije kako implementiraju ove konzolnamaspecifične funkcije. Potpune napomene o zakrpi možete pronaći OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More