Borderlands film debitovao kao najgore ocenjena adaptacija video igara svih vremena

0
54
borderlands-film-debitovao-kao-najgore-ocenjena-adaptacija-video-igara-svih-vremena

Film “Borderlands” je izazvao velike sumnje još pre izlaska, kada su se glumci počeli distancirati od projekta nakon snimanja. Sada su stigle i prve recenzije, a “Borderlands” je debitovao kao najgore ocenjeni film na osnovu video igre svih vremena.

Borderlands je osvojio 0% na Rotten Tomatoes na osnovu preko 13 kritičarskih recenzija. Većina recenzija navodi nezapažen, nezanimljiv zaplet i loše akcione sekvence kao ključne razloge za niske ocene. Neki čak idu dotle da kažu da film neće obradovati ni fanove igre, ni potpune početnike.

Sa 0% na Rotten Tomatoes, Borderlands se nalazi na dnu liste ocenjenih adaptacija video igara, debitujući ispod nekih od najgorih filmova iz ere 2000-ih, kao što su “Street Fighter: Legenda o Chun-Li”, “Alone in The Dark”, “Blood Rayne” i “Postal”.

Film Borderlands će biti dostupan za gledanje u bioskopima od sutra, 9. avgusta. Film je koštao preko 100 miliona dolara za produkciju i ima neke poznate glumce, uključujući Kevina Harta, Džek Bleka, Kejt Blančet i Džejmi Li Kertis. Međutim, ako su recenzije bilo kakav pokazatelj, nijedno od ovih velikih imena nije u stanju da nosi ovaj film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More