Nova Five Nights at Freddy’s igra najavljena za 2025. godinu

0
58
nova-five-nights-at-freddy’s-igra-najavljena-za-2025.-godinu

Steel Wool Games je zvanično objavio trejler za Five Nights at Freddy’s: Secret of the Mimic, prvi FNAF naslov otkako je izašao Help Wanted 2 2023. godine.

Nije nikakva tajna da je Five Nights at Freddy’s izuzetno uspešna gejming franšiza, ali developeri sada spremaju posebno uzbudljive kolaboracije i najave: FNAF će se pojaviti u Dead by Daylight, prvi FNAF film iz 2023. sledeće godine dobija nastavak, a Five Nights at Freddy’s: Security Breach postaje besplatan na PS Plus. Sve ove najave stižu kao deo proslave 10-godišnjice FNAF serijala, koji je prvi put ugledao svetlost dana 8. avgusta 2014. godine.

Što se tiče trejlera za novu igru, dobili smo tizer od 42 sekunde koji prikazuje muzičku kutiju (unutar koje se naravno nalazi jeziva lutka), kao i godinu 1979, što ukazuje da će Secret of the Mimic biti prequel. Ako je zaista smeštena u 1979. godini, ovo bi mogla biti najranija igra u FNAF tajmlajnu. Inače, Mimic je lik koji se prvi put pojavio u Tales from the Pizzaplex, antologiji kratkih horor romana u FNAF univerzumu.

Trejler za Five Nights at Freddy’s: Secret of the Mimic možete pogledati ovde. Igra je planirana za 2025. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More