TOP 5 Najboljih važnih gedžeta koji su potrebni svakom ljubitelju prirode

0
71
top-5-najboljih-vaznih-gedzeta-koji-su-potrebni-svakom-ljubitelju-prirode

Ovo bi moglo da intrigira one od vas koji vole da izađu napolje i istraže divljinu. Na tržištu su se pojavili neki od najboljih uređaja za kampovanje, planinarenje ili opuštanje u parku gledajući utakmicu svog deteta. Ovo su neki od uređaja za koje smo najviše uzbuđeni pred predstojeće lepo vreme.

BioLite CampStove 2

BioLite CampStove 2

Ovaj kompaktni šporet može promeniti pravila igre na vašem sledećem kampovanju. Brzo skupljanje malih grančica i štapića omogućava šporetu da zapali vatru u tren oka. Šporet može više od brzog kuvanja obroka ili ključanja vode. Uređaj koristi vatru da skladišti električnu energiju i puni sve vaše elektronske uređaje. Sada možete napuniti telefon dok pravite jutarnju kafu.

Leatherman Signal Multi-Tool

Leatherman Signal Multi-Tool

Ovaj višenamenski alat može da bude jedan od najvažnijih i najuniverzalnijih alata koje ćete dodati u svoj ranac. Alat kombinuje 19 alata kako bi vam pomogao da se izvučete iz bilo kakve neprilike u koju ste se našli. Ovaj AiO uređaj kombinuje nož, testeru, klešta, otvarač za konzerve, zviždaljku, šrafciger, čekić i upaljač po principu iskra. Za malo više od 100 dolara, možete imati mini radionicu u džepu.

LifeStraw Lični filter za vodu

LifeStraw Personal water filter

Svaki ljubitelj prirode zna da je sveža voda najvažniji resurs kada ste van mreže. LifeStraw je praktični uređaj za filtriranje vode i omogućava vam da pijete iz većine izvora vode. Filtrira 99,999% parazita i bakterija prema standardima kompanije. Može se lepo smestiti u ranac i spasiti vas od žeđi kada vam ponestane sveže vode.

TRUE bežični upaljač sa plazmom XR

TRUE wireless plasma lighter XR

Svaki kamper će vam reći koliko frustrirajuće može biti u pravljenju vatre za roštilj na kampovanju sa slabašnim upaljačem. Robusni upaljač sa plazmom će se nositi sa svim zahtevima koje mu postavite. Ima snagu od 300 šibica, vodootporan je i upaliće se pri vetrovima do 129 kmna sat svaki put kada ga upalite. Osim toga, radi na USB punjenju, tako da ne morate da brinete o baterijama ili ponovnom punjenju goriva.

Slyde King baterijska lampa

Slyde King flashlight

Bilo da ste na planinarenju u šumi ili radite na svom automobilu u garaži, praktična svetiljka je tu da spasi dan. Svetlo će emitovati do 2.000 lumena i ostati svetlo sve dok je puna baterija, čak i 24 sata. Ima brzo prebacivanje iz radne svetlosti u reflektor, da vam pomogne da budete svesni svoje okoline bilo gde da se nalazite. Ima izdržljivu gumenu dršku i aluminijumsko telo koje će se nositi sa svim elementima koje priroda baca na nju. Slyde King svetiljka je neophodna za istraživanje divljine.

Read More