TOP 5 Visokotehnoloških kuhinjskih pomagala za svakog modernog kuvara

0
51
top-5-visokotehnoloskih-kuhinjskih-pomagala-za-svakog-modernog-kuvara

Mnogo kuhinjskih uređaja ima za cilj da nam olakša život. Međutim, nisu svi vredni ulaganja, a razdvajanje dobrih i loših može biti teško. Neki moderni, visokotehnološki uređaji štede vreme i pružaju bolje kulinarske rezultate. Pogledajte naš izbor:

Air Fryer

Air Fryer

Mišljenja su podeljena o tome da li je air fryer vredan troška, ali mnogi slučajni korisnici su postali veliki fanovi i više ne mogu da zamisle svoj život bez njih. Nije sve u štednji vremena i novca, iako će ovi uređaji to i uraditi. Oni su brži i energetski efikasniji od obične rerne. Tvrdimo da friteza poboljšava vaše kuvarske veštine. I da, ovo je još jedan od aparata gde samo stavite hranu i on sve dalje radi sam. Osim ako ne želite da napravite novo remek-delo za vaše specijalne goste. Tada imate više iteracija, ali je i dalje sve savršeno lako.

Digitalni termometar za hranu

Digital food thermometer

Bezbednost hrane je prioritet u svim kuhinjama, i ovo je neophodan uređaj za profesionalce. Možete pogledati stari metod stavljanja ražnja kroz meso i videti da li sokovi postaju suvi, ali to nije tačna nauka. Digitalni termometar uklanja nagađanje. Daje vam tačnu inforaciju, koliko je stepeni u mesu koje spremate, dajući vam uvid u preostalo vreme dok ne stigne do savršene temperature spremanja.

Pametni toster

Smart toaster

Ulaganje od nekoliko stotina eura za ovakav uređaj može izgledati kao raskoš, ali ne radi se o običnom tosteru. To je pametni toster sa tehnologijom osetljivog ekrana, što znači da možete zagrejati svoj hleb ravnomernije i tačno po vašim zahtevima, jer sami zahtevi mogu biti detaljniji i precizniji. Ovi uređaji su veoma svestrani i mogu da tostiraju vafl, bagete i još mnogo toga.

Kuvalo za pirinač

Rice cooker

Da li vredi kupiti uređaj za kuvanje pirinča? Kuvalo za pirinač je svestrana oprema i dodavanjem drugih sastojaka može napraviti celokupan obrok. Njegova osnovna prednost je što od kuvara ne zahteva niti mnogo vremena, niti mnogo truda, da bi obrok koji sprema bio taman kako treba. Odličan je za sve koji ne žele ili nemaju vremena ni znanja potrebnog za kuvanje ručka. Ako se koriste ispravno, garantuju savršen pirinač svaki put.

Unutrašnji pušači za dimljenje hrane

Indoor smokers for smoking food

Pre nego što su kreirani unutrašnji uređaji, morali ste da iskopate rupu, preuredite svoju baštensku šupu ili kupite veliki spoljni pušač za dimljenje hrane. Neki uređaji sada oslobađaju sav taj spoljni prostor. Neki preferiraju tradicionalne metode, ali nema sumnje da najbolji unutrašnji pušači imaju odlične rezultate.

Read More