DON’T NOD odlaže Lost Records: Bloom & Rage kako bi napravio prostor za Life is Strange: Double Exposure

0
76
don’t-nod-odlaze-lost-records:-bloom-&-rage-kako-bi-napravio-prostor-za-life-is-strange:-double-exposure

DON’T NOD je možda najpoznatiji po stvaranju Life is Strange serijala. To znači, tim je od tada prešao dalje, radeći umesto toga na novim franšizama dok sadašnje i buduće naslove LiS-a obrađuje Deck Nine. U zanimljivoj situaciji, DON’T NOD je sada odložio svoju sledeću igru za 2025. godinu zbog sukoba sa izdanjem predstojećeg Life is Strange: Double Exposure.

Francuska kompanija je objavom preko konferencije za štampu izjavila sledeće:

„DON’T NOD, nezavisni studio koji kreira, razvija i objavljuje video igre, danas najavljuje novo izdanje veoma očekivane narativne avanture Lost Records: Bloom & Rage, od kreativnih umova iza Life is Strange. Ovo novo intelektualno vlasništvo, prvobitno planirano za izdanje krajem 2024. godine, sada će biti dostupno početkom 2025. godine.“

Ulazeći dublje u razloge zašto je igra odložena, Oskar Guilbert, izvršni direktor DON’T NOD-a, to je izrazio prilično jasno:

„Znamo da mnogi od naših fanova nestrpljivo čekaju ovu igru, isto kao i nedavno najavljenu novu sezonu Life is Strange. Dajmo obema naslovima prostor koji im je potreban da ih naši igrači uživaju unutar velike zajednice koju smo izgradili.“

Uzimajući u obzir istoriju koju DON’T NOD ima sa igrama Life is Strange, lep je gest videti kako se njihova vlastita predstojeća igra pomera kako bi se obožavateljima omogućilo vreme i prostor da se vrate u svet Life is Strange.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More