Prince of Persia: The Lost Crown dolazi na Steam u avgustu

0
55
prince-of-persia:-the-lost-crown-dolazi-na-steam-u-avgustu

2024. godina označava 35. godišnjicu franšize Prince of Persia. Iako Ubisoft nije izdao novi unos godinama, izdavač je iznenadio mnoge lansiranjem odlične metroidvania igre Prince of Persia: The Lost Crown u januaru. Kao što je to bio slučaj mnogo godina, igra nije bila dostupna na Steamu, već je bila ekskluzivna za Ubisoft Connect i Epic Games Store. Konačno, naslov će stići na Valveovu platformu ovog avgusta.

Najavu su napravili na svom blogu, Ubisoft je zvanično najavio da će Prince of Persia: The Lost Crown stići na Steam za samo nekoliko meseci, rekavši:

“Prince of Persia: The Lost Crown će skočiti na Steam 8. avgusta, kada će PC igrači imati novi način da dožive kritički hvaljenu, gravitaciju izazivajuću, avanturu inspirisanu metroidvaniaom kroz vremenski prokletu tvrđavu Mount Qaf.”

Igra je dobila visoke pohvale po izlasku u januaru, sakupivši Metacritic ocenu od 86 – postajući drugi najviše ocenjeni unos u serijalu.

Izlazak na Steamu će stići baš na vreme za prvi story DLC za The Lost Crown, koji će stići u septembru. Međutim, oni koji kupe igru na Steamu će odmah imati koristi od brojnih besplatnih ažuriranja koja su izdata od lansiranja igre – dodajući desetine novih izazova, amuleta, kostima i još mnogo toga.

Nedostatak izdanja na Steamu za The Lost Crown je nesumnjivo uticao na vidljivost igre na PC platformi, pa je uzbudljivo videti da je igra konačno spremna da se oslobodi Epic Games Store / Ubisoft Connect.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More